Over ons

gezellig in de hondenuitlaatbus

The Dogwalker is het bedrijf van Dennis Schade. Dennis wilde al van jongs af aan ondernemen en heeft een enorme liefde voor dieren. Hij kijkt naar de behoefte van elke afzonderlijke klant (zowel mens als dier) en geeft je het gevoel speciaal te zijn.

 

10 jaar geleden is hij dan ook begonnen met een opleiding tot trimmer en als snel had hij een goed lopende trimsalon. Daarnaast vond het hij heerlijk om te wandelen en dus kwam daar de hondenuitlaatservice bij. Hij heeft jarenlang in Den haag, Wassenaar en Leiden honden opgehaald om een lange wandeling te maken op de vlietlanden of het strand.

 

4 jaar geleden heeft hij de kans gekregen om de locatie over te nemen waar hij nu zit. Het hondenpension, of eigenlijk hondenhotel, werd geboren. Hier had hij ook de mogelijkheid om een dagopvang te beginnen en deze is dan ook per 1 oktober 2018 gestart. 

 

In november 2017 is zijn vriendin en partner in crime Jessika met hem gaan samenwonen. Samen runnen ze nu het hondenpension, de hondendagopvang en is Jessika begonnen om mensen te helpen met uiteenlopende problemen in paardengedrag.

 

Wil je meer weten? Bel ons! 0642476110

 


Gastenboek

Commentaren: 0