Vakantieoppas

 

Momenteel zitten we volledig vol en nemen geen nieuwe vakantieoppas aan. Dagopvanghonden kunnen wel bij ons logeren.

Gezellig logeren

Bij hondenhotel The Dogwalker kun je je hond met een gerust hart achterlaten. De honden verblijven bij ons in de huiskamer met grote omheinde tuin. De schuifpui staat de hele dag open waardoor de hondjes zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten zijn (of precies in de weg gaan liggen, voor de schuifpui, in de zon....). Dagelijks gaan we meermaals naar het aangrenzende weiland met zwemwater. Hier mogen de honden los rennen, spelen en hun behoefte doen. 

De honden krijgen gezamenlijk s'ochtends rond 8:00 uur ontbijt en rond 18:00 uur diner. We vragen om hun eigen vertrouwde voer mee te nemen en vullen dit aan met een beetje lekker zacht voer( ze zijn tenslotte op vakantie!). 

Onze klanten komen uit het hele land. Zo hebben we klanten uit Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Den Haag, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Rotterdam, Utrecht. 

 

Tijden:

Brengen kan alleen in de ochtend (9:00-10:00), de roedel vormt zich dan zodat we daarna de rust in de roedel kunnen behouden.

Halen kan tussen 9:00-10:00 uur en 17:00-18:30 uur (zaterdag 9:00-10:00 en 16:00-17:00 uur). Andere tijden in overleg. Op zondag zijn we gesloten voor bezoek.

We starten altijd met een intake en proefdag/nacht. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn voor de daadwerkelijke vakantie.

* Let op: de honden dienen bij ons geholpen te zijn, om onderlinge strijd te voorkomen.

 

The Dogwalker is soms ook toe aan vakantie, wij zijn dan ook dicht in januari, juni en september 2021.

 

Geïnteresseerd of heb je vragen? Bel gerust!

 

Het huis en het weiland

overzichtsfoto
op het uitrenveld

Omheinde tuin

in de tuin ravotten
in de tuin, koekjes!!

Het regende....

het regent buiten